Kooi Security stelt ouderschapsverlof voor partners per direct in

 In Nieuws

Het betaalde kraamverlof voor partners wordt in 2019 uitgebreid naar vijf dagen. Pieter Kooi wil niet zo lang wachten en stelt het per direct in. Partners krijgen bij Kooi Security daarom vanaf vandaag vijf dagen betaald vrij, daarna kunnen ze vijf dagen onbetaald ouderschapsverlof opnemen.

Kraamverlof niet ten koste van vakantiedagen
Kooi Security heeft naast haar vestiging in Drachten ook vestigingen in Zweden en Duitsland. Daar zijn de verlofregelingen veel ruimer. Toen de discussie hierover in Nederland begon wist Pieter Kooi meteen dat hij dit zo snel mogelijk in wil voeren in Drachten: ‘Iedereen werkt altijd hard hier en dan vind ik dat kraamverlof niet ten koste mag gaan van vakantiedagen. Natuurlijk kost dit mij geld maar uitgerust(er) en tevreden personeel is onbetaalbaar.’

En als het wetsvoorstel over de uitbreiding van het kraamverlof niet wordt aangenomen? Dan blijft de uitgebreidere regeling van kracht bij Kooi Security!

Recent Posts

Leave a Comment