Kooi Security, partner in bouwplaatsbeveiliging

Kooi Security, partner in bouwplaatsbeveiliging

Diefstal, vandalisme en inbraak zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade in de bouwsector. Buiten de materiële schade ligt ook de voortgang van het project tijdelijk stil, waardoor deadlines niet worden gehaald. Door onze jarenlange ervaring met mobiel cameratoezicht bent u bij Kooi Security verzekerd van de beste bouwplaatsbeveiliging.

Met onze Unit For Observation, kortweg UFO, zijn wij al meerdere jaren internationaal marktleider op het gebied van terreinbewaking in afgelegen gebieden. Maar ook voor andere vormen van cameratoezicht bent u bij Kooi Security aan het juiste adres. Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Unit For Observation

De Unit For Observation (UFO) is al jaren de bewezen high end oplossing voor bouwplaatsbeveiliging. De UFO is uitermate geschikt voor tijdelijke beveiliging op afgelegen locaties waar elke vorm van energie of data-aansluiting ontbreekt.

Kooi Security UFO Solar
UFO - Unit For Observation

UFO Medium

De UFO Medium heeft een robuuste maar compacte behuizing. Hierdoor kunt u de UFO gemakkelijk zelf verplaatsen. De camera van de UFO Medium heeft een groot zoombereik en is in staat om details zoals nummerplaten en gezichten haarfijn vast te leggen. Daarmee bent u verzekerd van een snelle alarmering bij ongewenste bezoekers.

UFO Mini

De UFO Mini is een direct inzetbaar, compact en mobiel camerasysteem. Elke verdachte beweging wordt opgemerkt en zal een melding genereren. De UFO Mini heeft een high end detectiesysteem, een supersnelle bestuurbare camera en krachtige infrarood schijnwerpers.
Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Kooi Security UFO Mini Detection
Kooi Security UFO Light

UFO Light

De UFO Light is het perfecte mobiele basiscamerasysteem. Elke verdachte beweging wordt opgemerkt en zal een melding genereren. De UFO Light is uitgerust met een geïntegreerd camera- en detectiesysteem en krachtige infrarood schijnwerpers.

Special Camera System

Het gebruiksvriendelijke SCS (Special Camera System) bestaat uit een control unit met beeldscherm en vier camera’s. Uitgerust met oplaadbare accu’s en een speciale dataverbinding functioneert het SCS volledig draadloos.

Kooi Security Special Camera System
Bouwplaatsbeveiliging

Turbine Security System

Het Turbine Security System (TSS) is de betrouwbare oplossing voor cameratoezicht op windturbines. De technologie is gebaseerd op de bekende en betrouwbare UFO techniek. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Internet On Site

De Internet On Site oplossing van Kooi Security is ontwikkeld voor afgelegen gebieden waar een stabiele internetverbinding geen vanzelfsprekendheid is. Het gebruik van de nieuwste technieken maakt het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk van een dataverbinding te voorzien.

Kooi Security - Internet On Site
Sales team

Ons Sales team staat voor u klaar

Customer Portal

Eenvoudig en snel naar uw actuele projecten

Locaties

Direct naar de locaties van Kooi Security

Contact

Snel naar onze contactgegevens

Techniek team

Alles over onze afdeling Techniek