Mobiele beveiliging

Mobiele beveiliging kan in verschillende situaties de ideale beveiliging voor u zijn. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van bouw-, industrie- of evenemententerreinen. Met een mobiele cameramast kunt u een grotere hoek filmen, waardoor verdachte personen sneller in beeld komen. Daarbij is het met een mobiele camerapaal mogelijk om terreinen tijdelijk van camerabeveiliging te voorzien. Op het moment dat een bouwproject volledig is afgerond kunt u de mobiele beveiliging laten vervangen door structurele beveiligingsvormen, zoals alarmsystemen en camera’s aan de muren van uw gebouw.

 

Voordelen van mobiele cameramasten

Een mobiele cameramast kan op iedere positie op uw terrein geplaatst worden. Doordat een de mobiele camerapaal tot een behoorlijke hoogte kan worden uitgeschoven, kunt u het terrein vaak met een of twee camera’s overzien. Hiermee wordt een mobiele cameramast aanzienlijk aantrekkelijker dan bijvoorbeeld een beveiligingscamera aan de muur. Dergelijke camera’s zien vaak maar een klein deel van de omgeving van uw gebouw of terrein.

Ook het feit dat een mobiele camerapaal op ieder gewenst moment kan worden weggehaald of worden neergezet, maakt deze vorm van beveiliging aantrekkelijk. Op een bouw- of evenemententerrein wilt u immers een snelle, goedkope oplossing hebben voor uw terreinbeveiliging. Het is erg duur als u blijvende camera’s laat monteren, die beschadigd kunnen raken, gestolen kunnen worden, enzovoorts.

 

Toezicht vanuit ons Alarm Centre

Om de pakkans bij een diefstal of vandalisme zo groot mogelijk te maken, kunnen de mobiele camera’s op uw terrein worden aangesloten op ons Alarm Centre. Hier volgen onze beveiligingsspecialisten de beelden van de verschillende mobiele cameramasten 24-uur per dag en 7 dagen per week voor u. Zo kan er direct worden ingegrepen bij verdachte omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan personen die zich een langere tijd rond uw terrein ophouden, personen die opvallende voorwerpen bij zich hebben, enzovoorts.

Voordelen van cameratoezicht:

 • Mobiele camerapalen hebben een preventieve werking;
 • Hogere pakkans bij diefstal en vandalisme;
 • Altijd direct op de hoogte van verdachte situaties;
 • Direct de mogelijkheid om in te grijpen;
 • Mobiele camera’s zijn voorzien van zonnepanelen en een windmolen om zelf voor energie te zorgen;
 • Beelden kunnen worden teruggekeken voor verzekeringszaken.

Bent u benieuwd of de mobiele beveiliging van Kooi Security ook voor u interessant is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

Direct contact!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Maak uw keuze

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Of bel: +31 512 544 145

De 24/7 toezichtcentrale met persoonlijke dienstverlening

Highlights

Kooi Alarm Centre, 24/7 toezicht op Terrein of (technisch) systeem.

 • Direct en persoonlijk contact
 • Diverse abonnementen mogelijk
 • Heldere rapportage
 • Hoogwaardig beveiligde locatie
 • Modernste technieken
 • Protocollaire werkwijze
Sales team

Ons Sales team staat voor u klaar

Customer Portal

Eenvoudig en snel naar uw actuele projecten

Locaties

Direct naar de locaties van Kooi Security

Contact

Snel naar onze contactgegevens

Techniek team

Alles over onze afdeling Techniek