Mobiele bouwplaats beveiliging

Jaarlijks krijgen beheerders van bouwplaatsen te maken met verschillende vormen van diefstal en vandalisme. Denk aan bouwmaterialen en gereedschappen die gestolen worden, constructies die beschadigd worden, enzovoorts. Om diefstal en vandalisme tegen te gaan is een mobiele bouwplaats beveiliging onmisbaar! Met een mobiele beveiliging kunt u de bouwplaats tijdelijk laten beveiligen, zonder hier veel geld aan kwijt te zijn. Op het moment dat de bouwwerkzaamheden afgerond zijn, kunt u de mobiele bouwplaats beveiliging af laten breken en vervangen voor een blijvende beveiliging van de bouwplaats.

 

Tijdelijke mobiele bouwplaats beveiliging plaatsen

Bij het plaatsen van een tijdelijke mobiele bouwplaats beveiliging heeft u de keuze uit verschillende vormen van beveiliging. U kunt bijvoorbeeld voor een zogenaamde UFO kiezen, een Unit For Observation. Hierbij wordt er een uitschuifbare mobiele camera op uw terrein geplaatst, waarmee u het terrein grotendeels zal kunnen overzien. Hiermee is een UFO veel efficiënter dan camera’s die u aan gebouwen of hekwerken bevestigt. De UFO wordt in drie verschillende formaten door ons aangeboden. Zo vindt u altijd een mobiele camerapaal, die aansluit bij uw bouwplaats!

Alternatieven zijn onder meer een TSS, een Turbine Security System en een SCS, een Special Camera System. Onze gespecialiseerde beveiligers vertellen u graag meer over de werking van deze systemen.

 

Voordelen van een mobiele terreinbeveiliging

Naast de relatief lage kosten voor het beveiligen van uw bouwterrein, biedt een mobiele terreinbeveiliging verschillende andere voordelen.

  • Eenvoudig en op vrijwel ieder terrein te plaatsen;
  • Hogere pakkans bij diefstal of vandalisme;
  • Mogelijkheid om direct in te grijpen bij verdachte situaties;
  • Beelden terugkijken om daders te achterhalen.

 

Toezicht op uw bouwplaats

De tijdelijke mobiele bouwplaats beveiliging kan worden aangesloten op ons Alarm Centre. Hier zitten dagelijks gespecialiseerde beveiligers voor u klaar om de camerabeelden te observeren. Op het moment dat er een verdachte situatie ontstaat, zullen zij volgens een vast protocol handelen. Door de camerabeelden te laten observeren is de pakkans veel groter. Er kan immers meteen worden ingegrepen wanneer verdachte personen zich op uw bouwterrein ophouden. Ook kunnen we u van een uitgebreide rapportage voorzien aan het einde van een dienst.

Meer weten over de inzet van mobiele beveiliging op uw bouwplaats? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

Direct contact!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Maak uw keuze

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Of bel: +31 512 544 145

De 24/7 toezichtcentrale met persoonlijke dienstverlening

Highlights

Kooi Alarm Centre, 24/7 toezicht op Terrein of (technisch) systeem.

  • Direct en persoonlijk contact
  • Diverse abonnementen mogelijk
  • Heldere rapportage
  • Hoogwaardig beveiligde locatie
  • Modernste technieken
  • Protocollaire werkwijze
Sales team

Ons Sales team staat voor u klaar

Customer Portal

Eenvoudig en snel naar uw actuele projecten

Locaties

Direct naar de locaties van Kooi Security

Contact

Snel naar onze contactgegevens

Techniek team

Alles over onze afdeling Techniek