Terreinbeveiliging

Een terrein beveiligen is doorgaans geen eenvoudige klus! Denk bijvoorbeeld aan een groot evenemententerrein, een bouwterrein of een industrieterrein. Kooi Security staat voor u klaar om hulp te bieden bij de terreinbeveiliging voor uw terrein. Met een jarenlange ervaring in het beveiligen en bewaken van terreinen, kunnen we u altijd een passende oplossing bieden. Zo zorgen we er samen voor dat ongelukken, diefstal en soortgelijke problemen worden tegengegaan. Met welke vorm van terreinbewaking mogen we u helpen?

 

Verschillende vormen van terreinbewaking

Een terreinbeveiliging kan op verschillende manieren voor u worden samengesteld. Hierbij staat het gebruik van mobiel cameratoezicht voorop. Mobiel cameratoezicht komt in verschillende vormen voor. Denk aan een camera aan de buitenmuur van een gebouw op een industrieterrein, een mobiele camera voor evenementen- en bouwterreinen, enzovoorts. Ook kunnen we een speciaal camerasysteem voor u inzetten, mocht de situatie hiernaar vragen. Hierbij zetten we vier camera’s in, die tegelijkertijd op een beeldscherm gevolgd kunnen worden. Het systeem werkt met een speciale dataverbinding, waardoor deze volledig draadloos is.

 

Tijdelijke camerabeveiliging op terreinen

Bij evenementen of op een bouwterrein hoeven de camera’s niet voor de lange termijn geplaatst te worden. Het is zodoende zonde om voor de installatie van blijvende camera’s te kiezen. Door voor de mobiele camera’s van Kooi Security te kiezen profiteert u van tijdelijke bewaking tegen een scherp tarief. Wanneer de bouw is afgerond kunt u het gebouw laten voorzien van blijvende camera’s. Deze kunnen tijdens de bouw zelf enkel beschadigd raken! Bij evenemententerreinen is het gebruik van vaste camera’s helemaal overbodig.

Voordelen van mobiele camera’s:

  • ­Eenvoudig te monteren en te demonteren op terreinen;
  • Constante monitoring van terreinen mogelijk;
  • Aan te sluiten op een door ons op te zetten netwerk;
  • Ideaal voor een tijdelijke terreinbewaking.

 

Constante monitoring vanuit ons Alarm Centre

De door ons geplaatste mobiele camera’s kunnen 24-uur per dag en 7 dagen per week voor u gemonitord worden vanuit ons Alarm Centre. Zo kunnen potentieel gevaarlijke situaties in de kiem worden gesmoord door onze beveiligers. Denk bijvoorbeeld aan verdachte personen op een bouw- of industrieterrein, beginnende opstootjes op een evenemententerrein, enzovoorts. Zo wordt de terreinbeveiliging nog effectiever!  

Benieuwd of onze terreinbeveiliging ook voor u interessant is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij helpen u graag verder!

Direct contact!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Maak uw keuze

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Of bel: +31 512 544 145

De 24/7 toezichtcentrale met persoonlijke dienstverlening

Highlights

Kooi Alarm Centre, 24/7 toezicht op Terrein of (technisch) systeem.

  • Direct en persoonlijk contact
  • Diverse abonnementen mogelijk
  • Heldere rapportage
  • Hoogwaardig beveiligde locatie
  • Modernste technieken
  • Protocollaire werkwijze
Sales team

Ons Sales team staat voor u klaar

Customer Portal

Eenvoudig en snel naar uw actuele projecten

Locaties

Direct naar de locaties van Kooi Security

Contact

Snel naar onze contactgegevens

Techniek team

Alles over onze afdeling Techniek