UFO Red

UFO Red Branddetectie

In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. De afval- en recyclebranche is er alles aan gelegen om het risico op brand te beperken. Speciaal daarvoor hebben wij de UFO Red ontwikkeld.

De UFO Red meet met een draaibare thermometrische camera constant de temperatuur in de afvalopslag. Wanneer de gemeten temperatuur hoger is dan de ingestelde alarmdrempel, wordt onmiddellijk een alarmmelding verstuurd naar onze gecertificeerde Particuliere Alarmcentrale (PAC). Wij behandelen het alarm met de hoogste urgentie, uw protocol wordt dus direct in werking gesteld.

De UFO Red is uitermate geschikt voor de bewaking van de temperatuur van grote partijen broei- en brand-gevoelige (afval)producten, zowel binnen als buiten. Het systeem heeft een zeer robuuste behuizing en beschikt over een milieuvriendelijk hybride energiesysteem waardoor hij volledig autonoom opereert.

Deze nieuwste aanwinst in ons assortiment, speciaal gericht op branddetectie, is leverbaar in twee uitvoeringen; de UFO Red en de UFO Red Fix. De eerste is gemonteerd op onze mobiele unit. De tweede is te monteren systeem dat permanent uw terrein of locatie in de gaten houdt.

Direct contact!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Maak uw keuze

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Of bel: +31 512 544 145

Hét camerasysteem voor de detectie van broei en brand

Highlights

  • Draaibare thermometrische camera
  • Camera per zone in te stellen
  • Bij alarm wordt een custom made alarm protocol opgevolgd
  • Speciale software met data historie
  • Plug-and-play bewakingssysteem
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Autonome oplossing inclusief internet
Sales team

Ons Sales team staat voor u klaar

Customer Portal

Eenvoudig en snel naar uw actuele projecten

Locaties

Direct naar de locaties van Kooi Security

Contact

Snel naar onze contactgegevens

Techniek team

Alles over onze afdeling Techniek