Kooi Alarm Centre

Kooi Alarm Centre

Kooi Alarm Centre is de 24/7 meldkamer met een vriendelijke, persoonlijke en klantgerichte dienstverlening. Wij zijn gevestigd in Drachten in het voormalig Nederlandsche Bankgebouw. Voorzien van kogelwerend glas, muren van gewapend beton, anti-ramkraak voorzieningen, hightech cameratoezicht en toegangscontrole; de perfecte locatie voor een professionele meldkamer. Uiteraard werken wij met de modernste technieken en back-up noodvoorzieningen.

24/7 toezicht

Binnen Kooi Alarm Centre worden alle meldingen van de aangesloten systemen geanalyseerd en afgehandeld. De juiste combinatie van mens en techniek zorgt dat er desgewenst 24/7 toezicht is op uw bouwplaats, locatie of (technisch) systeem. Alle aansluitingen worden 24/7 actief gemonitord.

Volgens protocol

Bij detectie van onbevoegde personen wordt direct een scherpe analyse gedaan en hierop gebaseerd worden de juiste acties uitgevoerd. Van het activeren van de sirene tot het aansturen van security of politie, alles adequaat en volgens protocol. Na elk incident ontvangt u een rapport van onze analyse en de uitgevoerde acties, aangevuld met helder beeldmateriaal.

Direct contact!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Maak uw keuze

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Of bel: +31 512 544 145

De 24/7 meldkamer met persoonlijke dienstverlening

Highlights

Kooi Alarm Centre, 24/7 toezicht op bouwplaats, locatie of (technisch) systeem.

  • Direct en persoonlijk contact
  • Diverse abonnementen mogelijk
  • Heldere rapportage
  • Hoogwaardig beveiligde locatie
  • Modernste technieken
  • Protocollaire werkwijze
Sales team

Ons Sales team staat voor u klaar

Customer Portal

Eenvoudig en snel naar uw actuele projecten

Locaties

Direct naar de locaties van Kooi Security

Contact

Snel naar onze contactgegevens

Techniek team

Alles over onze afdeling Techniek