Over ons

Over ons

Kooi Security werd opgericht in 2010 en startte succesvol met de eerste UFO die direct zijn kunnen bewees, daarna ging het snel en groeide het bedrijf uit tot wat het nu is; een vloot van zo’n 300 systemen, 40 professionals, drie vestigingen en klanten verspreid over grote delen van Europa.

Actief in Europa en Zuid-Afrika

Het hoofdkantoor van Kooi Security is gevestigd in Drachten, daarnaast beschikt Kooi Security over eigen vestigingen in het Zweedse Tomelilla en het Duitse Rastede. Met de UFO zijn we op dit moment actief in onder andere Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Engeland, Schotland, Ierland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Estland, Litouwen en Zuid Afrika.

Marktleider innovatieve camerasystemen

Maar Kooi Security is meer. Wij zijn marktleider op het gebied van innovatieve camerasystemen. Tijdens een vlot en gedegen R&D-traject wordt een camerasysteem in de praktijk getest om tot een betrouwbare implementatie te komen. Kijk op de pagina bouwplaatsbeveiliging welke oplossingen we op dit moment voeren. Achter de schermen werken wij continu aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve camerasystemen. Kooi Security staat open voor uw technische uitdagingen op het gebied van beveiliging, observatie en veiligheid.

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf in het unieke voormalig Nederlandsche Bankgebouw aan de Zonnedauw te Drachten.

Direct contact!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Maak uw keuze

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Of bel: +31 512 544 145

Marktleider in innovatieve camerasystemen

Highlights

Kooi Security, uw partner in innovatieve camerasystemen.

  • Persoonlijk en no-nonsense
  • Internationaal
  • Innovatieve professionals
  • Bewezen oplossingen
  • Marktleider
Sales team

Ons Sales team staat voor u klaar

Customer Portal

Eenvoudig en snel naar uw actuele projecten

Locaties

Direct naar de locaties van Kooi Security

Contact

Snel naar onze contactgegevens

Techniek team

Alles over onze afdeling Techniek